Ucuz Steampunk Siyah Jakarlı Brocade Korse Geniş Omuz Askısı Espartilho Bel Eğitmen Korseler Ve Bustiers Parti Gotik Giyim, Yüksek Kalite Steampunk Siyah Jakarlı Brocade Korse Geniş Omuz Askısı Espartilho Bel Eğitmen Korseler Ve Bustiers Parti Gotik Giyim, Çin Büstiyer ve Korseler Tedarikçiler

Renk: Siyah (nedeniyle ışıkları differnent ve ekran çözünürlüğü, renk biraz farklı bakmak olabilir.) Durum: % 100% Yeni Malzeme: 90% Polyester ve % 10% Spandex Boyutları Mevcut: S M L XL XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL Paket: 1 Korse + 1 Eşleştirme G-String Tasarım: geniş omuz askısı ile Steampunk jakarlı korse, fermuar kapatma ile yan için rahat, dantel-up ayarlanabilir geri cinching için. Biz CN ve ABD satıcı, bu nedenle biz hızlı kargo ve iyi hizmeti sunabilir. KORSE bel boyutu ile vardır (Bir inç yukarıdaki göbek botton).
Böylece bel ölçüm en önemli zaman boyutlandırma için bir korse.
Sadece el yıkama, Hiçbir Demir/Hiçbir Makine Yıkama/Hiçbir Klor ağartma/Hiçbir Kuru temizleme; Benim dikkatle boyut grafik okuyunuz hangi yerel farklı olabilir. Renk hafif farklılıklar olabilir nedeniyle aydınlatma etkisi sırasında fotoğraf çekimi veya İsteklinin monitör ayarı.

boyut S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
cinsiyet Kadınlar