Ucuz Mikro Mini Cep Elektronik 100g/0.01 Takı Altın Gram Ağırlık Dijital Baskül Paslanmaz platformu, Yüksek Kalite Mikro Mini Cep Elektronik 100g/0.01 Takı Altın Gram Ağırlık Dijital Baskül Paslanmaz platformu, Çin Takı Bulgular ve Bileşenleri Tedarikçiler

Mikro Mini Cep Elektronik 100g/0.01 Takı Altın Gram Ağırlık Dijital Ölçeği 100% marka yeni ve yüksek kaliteli Özellikleri: Yüksek hassasiyetli gerinim ölçer sensörü Paslanmaz platformu Dara fonksiyonu Düşük pil ve aşırı yük göstergesi Taşıması kolay ve mağaza Özellikler: Kapasite/doğruluk: 0-100g/0.01g Güç kaynağı: 1 * düğme pil (pil dahil değildir) Tartı platformu boyutu: 3x4 cm Ürün boyut: 3.5x7.0x1.0 cm Renk: resim gösterisi olarak Miktar: 1 adet Not: 1. Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç 2. izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm. Pls teklif önce sakıncası yok emin olun. 3. nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Paket içerir: 1 adet * Dijital ölçeği (resimde diğer aksesuarları demo dahil değildir)

öğe Türü Takı Bulguları
Ürün Genişlik 3.5cm