Ucuz 1 pc Mini yapay çiçekler düğün buketi dekorasyon DIY Scrapbooking parti ev sahte çiçek malzemeleri yüksek kalite, Yüksek Kalite 1 pc Mini yapay çiçekler düğün buketi dekorasyon DIY Scrapbooking parti ev sahte çiçek malzemeleri yüksek kalite, Çin Yapay & Kurutulmuş Çiçekler Tedarikçiler

1. biz büyük bir şirket ve biz kalite kontrol her ürün için mağaza. ayrıca biz var bizim sanayi ve rekabetçi fiyat verebilir. (yüksek kaliteli ürünler ile Reasonal fiyat) 2. dilek listesinde emin öğe, daha fazla indirim alabilirsiniz. her gün biz uptade yeni özellikli öğeleri için. 3. biz en düşük fiyat ile yeni öğeler için promosyon yapmak wil. Günlük sürprizler sürekli ...... 1. zaman paypmen confrimed olduğunu, biz sipariş gemi olacak vaat gün (normalde 3 gün) 2. biz declear olarak sipariş bir "hediye" veya "örnek" avaoid için özel görev. Aynı zamanda daha fazla sipariş, biz düşük değeri sizin için. 3. nazik istediğiniz nakliye yöntemi seçin. Yoksa sipariş almak söz, lütfen bize bir mesaj bırakın lütfen, biz sizin için serivce. Bu konuda endişe değil yok. Eğer sipariş veya Somthing çantası ile ne kalite, biz tam iade veya yeniden. Söz söz olduğunu. 1. eğer öğeleri almak ve onunla memnun. Biz minnettar olacaktır eğer nakliye hakkında iyi bir geribildirim bırakın bize yardımcı olabilir-satıcı hizmet- prodcuts detay 2. eğer sipariş veya sipariş ile kötü bir şey olur. Nazik bize mesaj bırakın

malzeme Ipek
sınıflandırma Yapay Çiçekler
fırsat düğün
Çiçek Tarzı Çiçek Buketi
stil Çiçek
Model Numarası Mini Flower Bouquet
Tipi please see the description
Stauts All in Stock
Quantity 1 Bouquet