Ucuz BAKINGCHEF 50 adet/grup 18mm Hediye Şerit doğum günü/düğün/ev Şenlikli Parti dekorasyon Ambalaj Çekme Yay Şerit Çiçek aksesuarları, Yüksek Kalite BAKINGCHEF 50 adet/grup 18mm Hediye Şerit doğum günü/düğün/ev Şenlikli Parti dekorasyon Ambalaj Çekme Yay Şerit Çiçek aksesuarları, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler

[Ürün]: 50 adet Şerit [Malzeme]: Plastik [Boyut]: 35x1.8 cm (13.77x0.71 inç) Uyarı : Renk rastgele [NOT]: 1. bir sonucu olarak manuel ölçüm, izin lütfen 1-3 cm hata. 2. nedeniyle farklı aydınlatma sırasında çekim, resim renk biraz farklı gerçek ürün. Teşekkür ederim.
Neden Rus alıcılar tam adını gerekir? Rus posta politika ayarı olarak, alıcıların isimleri tam adı doldurmak gerekir (Adı + Soyadı + Soyadı) böylece onlar parsel imzalamak. Toplu sipariş için herhangi bir indirim var mı? Evet, biz toptan fiyat sağlayabilir. Biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-7 gün gelmesi. Eğer destek damla nakliye? Evet, biz damla nakliye destek. eğer bize alıcının adresi ve telefon numarası bırakın zaman Karaovadernegi.com üzerinde sipariş, daha sonra biz paket göndermek adrese göre sol var. aynı zamanda, biz CSV tarafından sipariş kabul edebilir. Nasıl benim parsel? Aşağıdaki web sitesinde parsel izleyebilirsiniz takip numarası kullanarak: www.17track.net/en (açmak için tarayıcı Kopyalanan) BEN ne yapabilirim zaman satın koruma zaman tükeniyor? Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz bunu uzatmak için yardımcı olabilir. Böylece para hesabıma gitmek olmaz

model Kelebek
fırsat düğün,Birthday Party,parti,Paskalya,Düğün & Nişan,Çocuk Bayramı,fleksografinin
Marka Adı BAKINGCHEF