Ucuz 1.0mm Lüks Dönen Tükenmez Kalem Klasik Siyah Mürekkep Iş Ofis Okul Malzemeleri Kırtasiye, Yüksek Kalite 1.0mm Lüks Dönen Tükenmez Kalem Klasik Siyah Mürekkep Iş Ofis Okul Malzemeleri Kırtasiye, Çin Tükenmez Kalemler Tedarikçiler

100% marka yeni ve yüksek kaliteli Özellikleri: Büyük dekorasyon, sahne, hediye sevdiklerinize veya bir eşantiyon ofiste, sizin için serin bir davranır öğrencileri yardımcı olmak için onları motive alın bitirmek için onların okul çalışır veya projeleri. Inanılmaz parti iyilik, parti de daha eğlenceli ve heyecan eklemek için yardımcı olur, çocuk bu seveceksiniz ve aynı zamanda yetişkinler. Sen notlar yazmak, mektup, listesi veya notlar için daha eğlenceli ve kahkaha. Tükenmez kalem sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo. Şartname: Tipi: Tükenmez kalem Kullanımı: Ofis ve Okul Kalem Yazma Noktası: 1.0mm Mürekkep Renk: Siyah Malzeme: Plastik Kalem Uzunluğu: app.14cm/5.51in Renk: Şampanya, Siyah, Beyaz, Kahverengi, Kırmızı, Mavi, Gümüş, Yeşil Miktar: 1 Pc Not: Hiçbir perakende paket. Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm. Pls teklif önce sakıncası yok emin olun. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Paket içerir: 1 x Tükenmez Kalem

Tipi Tükenmez Kalem
Silinebilir Or Not Hayır