Ucuz 50 Pcs Elmas Peçete Halkaları Düğün doğum günü şenlikli dekorasyon cam bardak vazo Sandalye kanat lamba olay el sanatları parti Peçete Sahipleri, Yüksek Kalite 50 Pcs Elmas Peçete Halkaları Düğün doğum günü şenlikli dekorasyon cam bardak vazo Sandalye kanat lamba olay el sanatları parti Peçete Sahipleri, Çin Peçete Halkaları Tedarikçiler

.
50 Pcs Gümüş 8 Satırlar Kapakları Kapatma Peçete pırlanta yüzük Rhinestone düğün sandalyesi Ile Sashes Yaylar Tutucu düğün dekorasyon parti
** Lütfen Dikkat Peçeteler dahil değildir ** peçete halkaları içermeyen gerçek rhinestones, elmas veya kristalleri. Her Yay Kapak olduğunu 8 Satırlar Geniş Ile Güvenli. Güvenli Velcro Noktalar ile Her Sonunda Böylece Onlar Wrap Etrafında Birkaç Öğeleri Ve Güvenli Olabilir. Dikkat: bunu Kullanırken, Pls Almak Bakımı Cırt. Kuvvet Kullanmayın Stength Emin olmak Için, Düşmek Olmaz.
Tavsiye

Masa Dekorasyon ve Aksesuar Türü Peçete Halkaları
Model Numarası 8R-50
malzeme Plastik