Ucuz Sıcak Satış Afrika Fransız Dantel Kumaş Yüksek Kaliteli Işlemeli Bebek Pembe Tül Nijerya Net Gipür Dantel Parti Elbise GD1151B 3, Yüksek Kalite Sıcak Satış Afrika Fransız Dantel Kumaş Yüksek Kaliteli Işlemeli Bebek Pembe Tül Nijerya Net Gipür Dantel Parti Elbise GD1151B-3, Çin Dantel Tedarikçiler

Dönüş hakkında:
bizim mal kalite sorunları kabul iade edilmez. kalite sorunları şunlardır: boyama kumaş üniforma, kırılması! iade edilemez: renk, yıkanabilir lekeleri, kokuları, kenar kablo kafa, ve farklı nedenlerle çeşitli ve hayal, veya sevmiyorum, veya kullanılır olmuştur! kalite sorunları varsa dönmek gerekiyor, bir hafta içinde satıcıyla irtibata lütfen, satıcı nakliye maliyeti sunacak ama ucuz nakliye yolu sadece kabul. bir hafta daha üzerinde satıcısı iadesi ve iade reddetme hakkına sahip.
Boyutu hakkında: ürünlerin Boyutu el-kesim vardır. bazen küçük bir sapma var çünkü farklı ölçü yolu ve aracı. ama biz bunu kontrol etmek çalışacağız 0.3yds. içinde emin satın dinlenme lütfen.
benim Mağaza Wedsite:

Ürün Tipi Dantel
Model Numarası GD1151B-3
dekorasyon Taslar
genişlik 120cm- 130cm
Marka Adı PGC LACE
is_customized Evet
malzeme Polyester / Pamuk
teknik İşlemeli
özellik Çevre Dostu
kumaş Türü
Type African Lace Fabric
Weight 1.8-2 Kilos
Lenght 5 Yards
Color As Picture
Quality High Quality
Free Shipping Yes
Use Garment Party/Evening Dress Clothes
Place of Origin Guangzhou China.
Style Elegant
Birim Tipi lot (5 Yarda/lot)