Ucuz 2019 Moda Kadın Katı Zarif Elbise Kadın Seksi Kulübü Sonbahar Elbise Sashes A Hattı Parti Elbise Bayanlar Kelebek Kollu O boyun, Yüksek Kalite 2019 Moda Kadın Katı Zarif Elbise Kadın Seksi Kulübü Sonbahar Elbise Sashes A Hattı Parti Elbise Bayanlar Kelebek Kollu O boyun, Çin Elbiseler Tedarikçiler

BOYUTU HAKKıNDA :
Aşağıdaki detay boyutları karşılaştırın lütfen satın almadan önce senin ile. boyutunu seçmek için zor hissediyorum, mewe ulaşın çekinmeyin bazı öneri verecek, ama bu size referans için sadece.
RENK FARKı :
Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar ekran renkleri farklı,
Gerçek öğenin renk aşağıdaki görüntüler biraz farklı olabilir.
NOT: izin Lütfen 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. "Izin verin 1-3 cm Fark nedeniyle manuel ölçüm ve farklı ekran ayarı için biraz renk değişimi " Kol uzunluğu
(Cm) BÜSTÜ
(Cm) Bel
(Cm) Uzunluk