Ucuz 32 inç numarası balonlar globos cumpleaños infantiles doğum günü parti süslemeleri çocuklar çocuk kız parti Ballon dijital balon, Yüksek Kalite 32 inç numarası balonlar globos cumpleaños infantiles doğum günü parti süslemeleri çocuklar çocuk kız parti Ballon dijital balon, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

Boyutu: 32 inç
Malzemeler: alüminyum
Miktar: 1 adet Not: 1: eğer ürünler hakkında herhangi bir sorunuz veya siparişler, anlaşmazlık açmayın lütfen kolayca, ilk kez bizimle irtibata geçebilirsiniz, biz en kısa sürede ile anlaşma, ve tatmin edici bir çözüm vermek. Note2: çin Post olağan küçük paket artı çin sonrası hava posta olarak aynı teslimat süresi vardır. ama hiçbir izleme bilgileri vardır. açık değil anlaşmazlığı kolayca. Note3: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Açıklama: Tüm ölçüler üfleme değil boyutu, bir hata 1-3 cm arasında, anlamak lütfen.

şekil number 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ballon Boyutu 32 inç