Güzel 10 M Bronz Ton Bağlantı Açıldı bordür zinciri 6.4x4.2mm (B13519)

Ucuz Güzel 10 M Bronz Ton Bağlantı Açıldı bordür zinciri 6.4x4.2mm (B13519), Yüksek Kalite Güzel 10 M Bronz Ton Bağlantı Açıldı bordür zinciri 6.4x4.2mm (B13519), Çin Takı Bulgular ve Bileşenleri Tedarikçiler

Ücretsiz Kargo! 10 M Bronz Ton Bağlantı Açıldı bordür zinciri 6.4x4.2mm Malzeme: Alaşım (Kurşun ve nikel güvenli) Boyutu Yaklaşık: 6.4mm x 4.2mm
Delik boyutu: 4.8mm x 2.6mm Kalınlığı: 0.8mm
Dönüşüm: 1 inç = 25.4mm veya 1mm = 0.0393 inç Renk Bronz ton Miktar Sen liste fiyatı bu öğenin 10 Parça No. B13519 Not.
Hakkında BIZE
Bizim takı kaynağı iş yolculuk başladı 2001 , Zaman vardı sadece 2 üyeleri bizim takım. Şimdi biz fazla 300 çalışanı ile bir takım için Asya , Avrupa Ve Amerika . Ve biz sağlamak için gurur boncuk ve takı Malzemeleri için tüm dünyada müşterileri. Biz hala hatırlıyorum nasıl heyecan var biz bizim ilk 2001 içinde sipariş, hangi motive bize sizden her sipariş beslemek için.
Dönüş olarak fırsatı verdik bize, biz bizim iş sağlamak için Karaovadernegi.com bizim iyi ürün ve hizmet için daha fazla ve daha fazla alıcılar.

Model Numarası B13519
malzeme Maden
Metal Türü Zamak
Takı Bulgular Türü Zincirler