Ucuz Pembe Bardak Tabak 41 adet/grup Disney Minnie Mouse Tema Plastik Masa Örtüsü Çocuklar Doğum Günü Partisi Dekorasyon Olay Parti Malzemeleri, Yüksek Kalite Pembe Bardak Tabak 41 adet/grup Disney Minnie Mouse Tema Plastik Masa Örtüsü Çocuklar Doğum Günü Partisi Dekorasyon Olay Parti Malzemeleri, Çin Tek kullanımlık Parti Sofra Tedarikçiler

olsun ne olacak: ambalaj: 41 adet toplam. Pls dikkat: nedeniyle el ölçüsü, boyutu 1-3 cm hata var olabilir nedeniyle Farklı Monitör, renk olabilir var

renk BeiPanZhuo-41pcs
model Cartoon animal,Mektup,Yürek,kafes,Taç,gıda,Çiçek,Boy & Girl,Numarası,Cartoon Figure,Atletik ve Sportif,giyim
Tek kullanımlık Sofra Tipi Tek kullanımlık Sofra Setleri
Marka Adı Disney