Ucuz Silikon Fondan Mercan Denizyıldızı Star Ocean Silikon Kalıp Fondan Kek Gıda Parti Dantel Dekor Mat Kalıpları Kek Için Pişirme Araçları, Yüksek Kalite Silikon Fondan Mercan Denizyıldızı Star Ocean Silikon Kalıp Fondan Kek Gıda Parti Dantel Dekor Mat Kalıpları Kek Için Pişirme Araçları, Çin Kek Kalıpları Tedarikçiler

silikon Fondan Mercan Denizyıldızı Star Ocean Silikon Kalıp Fondan Kek Gıda Parti Dantel Dekor Mat Kalıpları Kek Için Pişirme Araçları
boyutu: 20*12.5*0.8 cm/8*5*0.35 inç
renk : rastgele teslimat
güvenli Malzeme 100% gıda sınıfı silikon
esnek, dayanıklı ve tekrar kullanılabilen
kolay kullanım ve temiz
Net ağırlık: Yaklaşık 180g
sıcaklık değerlendirme:-40 santigrat + 210 santigrat
paket şunlardır: 1 * Silikon Kalıp
özelliği: 100% Gıda dereceli silikon, FDA/LFGB standart güvenlik yapışmaz, ayırmak kolay, temiz, çevre dostu, düşük karbon, geri dönüştürülebilir hasar kolay değil S ec güvenlik , toksik Olmayan, hiçbir koku, eşit ısıtılır
not:
manuel ölçüm olduğu, 2-3mm hata olabilir. ve fotoğrafları görüntülenen öğe renk biraz gösteriliyor olabilir bilgisayar monitöründe farklı monitörler kalibre olmadığı için aynı. anlamak umuyoruz.

Tipi Kek Araçları
Marka Adı flowerherd