2 Adet Kadınlar Clubwear Uzun Kollu Uzun Maxi Elbise Parti Tulum Romper Mayo

Ucuz 2 Adet Kadınlar Clubwear Uzun Kollu Uzun Maxi Elbise Parti Tulum Romper Mayo, Yüksek Kalite 2 Adet Kadınlar Clubwear Uzun Kollu Uzun Maxi Elbise Parti Tulum Romper Mayo, Çin Vücut Suits Tedarikçiler

merhaba! mağazamıza hoşgeldiniz!
kalite en iyi hizmeti ilk olduğunu. müşteriler bizim arkadaşlar tüm vardır.
moda tasarımı, 100% Brand New, yüksek kalite!
malzeme: süt Ipek
renk: Yeşil
stil: Moda, rahat
boyutu: S, M, L, XL
manuel ölçüm 2-3% göre fark yoktur.
lütfen madde satın önce dikkatlice ölçüm grafik kontrol.
1 inç = 2.54 cm
hafif renk farklılığı kabul olması gerektiğini lütfen unutmayın nedeniyle ışık ve ekran.
Ne Olsun:
1 * Kadınlar Tulum Mayo + 1 * Örtbas
önizleme :
1. Karaovadernegi.com visa, Boletosu, MasterCard, Maestro banka Kartı, Western Union, Webmoney, QIWI ve bankalar aracılığıyla havale.
2. eğer hala ödeme üzerinde herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.
1. Biz 3-7 gün içinde ürün göndereceğiz kez sistemi onaylar alıcılar ödeme. 2. The nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur. 3. biz iade alıcılar varsa alıcılar ürün iade içinde alıcılar için öğeleri aldıktan 15 gün herhangi nedeni. ancak, alıcılar ayı iade nakliye navlun ve iade öğeleri kendi emin olun orijinal koşulları. 4. items sevk Karaovadernegi.com tarafından Standart Nakliye, Karaovadernegi.com Prim Nakliye, ePacket, 15 ila 35 bussiness gün içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, bu 60 iş günü kadar sürebilir.

boyut S, M, L, XL
Marka Adı hirigin