Ucuz Avrupa Tarzı Kule Kapı Sticker Boyama 3D Restoran Oturma Odası Yaratıcı DIY Ev Kapı Çıkartmaları PVC Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıtları, Yüksek Kalite Avrupa Tarzı Kule Kapı Sticker Boyama 3D Restoran Oturma Odası Yaratıcı DIY Ev Kapı Çıkartmaları PVC Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıtları, Çin Kapı Çıkartmalar Tedarikçiler

Bu ürünleri ilginç eğer, Lütfen resmin üzerine tıklayın.
2 adet/takım Kendinden Yapışkanlı Kapı Sticker
Ürün Açıklaması Ürün No: DW248 Mevcut Boyutu:
77 cm x 200 cm/2.53 ft * 6.56 ft/Set (1 Set = 2 adet 38.5x200 cm)
95 cm x 215 cm/3.12 ft * 7.05 ft/Set (1 Set = 2 adet 47.5x215 cm)
Ürün Tipi: Yaratıcı DIY 3D Kapı duvar çıkartmaları Malzeme: Çevre Dostu Su Geçirmez PVC Özelliği: kolay, Çevre Koruma, Dayanıklı.
Dikkat: Alınan Ürün oluşur 2 ayrı parçaları. Bu Öğe bir DIY Ürün, Bu yourfelf tarafından birlikte koymak gerekir. Ürün sadece için uygun pürüzsüz ve hatta yüzey, kaba veya karmaşık yüzey için uygun değildir. Izin lütfen 1-3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm ve sipariş vermeden önce sakıncası yok emin olun.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ürün Göster>>>

Etiket Boyutu 77x200 cm, 95x215 cm
stil Avrupa