Ucuz FAMSHIN Klasikleri 3 Ps Unisex Moda Elastik Rhinestones Sevimli Kelebek Kolye Bilezik Moda Altın Gümüş Gül Altın Bilezik, Yüksek Kalite FAMSHIN Klasikleri 3 Ps Unisex Moda Elastik Rhinestones Sevimli Kelebek Kolye Bilezik Moda Altın Gümüş Gül Altın Bilezik, Çin Cezbedici Bilezikler Tedarikçiler

1. biz Alipay, Batı Birliği, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Platformu tarafından ödeme için
2. ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.
3. eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi teslimat adresi.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE TRANSİT ZAMAN taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından. Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Hedefimiz müşteri memnuniyeti!

İnce veya Moda Moda
öğe Türü Bilezikler
stil Moda
Marka Adı FAMSHIN