Ucuz 10 adet renkli 10 inç kuyruk lateks balonlar doğum günü düğün parti dekorasyon uzun hava balon klasik oyuncaklar tatil malzemeleri, Yüksek Kalite 10 adet renkli 10 inç kuyruk lateks balonlar doğum günü düğün parti dekorasyon uzun hava balon klasik oyuncaklar tatil malzemeleri, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

Renk renkli
Boyutu 10 inç
Ayrıca ayrıntıları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız nasıl için alışveriş sepeti kullanın.
Ödeme
1. Karaovadernegi.com aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul: Visa, mastercard, QIWI, western union ve t/t (banka transferi) 2. alıcı korumak: Karaovadernegi.com sadece bize ödeme bırakın onaylamak sonra sipariş deliever.
Nakliye 1. ücretsiz kargo Sadece Çin Sonrası Hava Posta ile göndermek, Avustralya, Kanada, Birleşik Krallık, amerika birleşik Devletleri genellikle 15 için 30 gün varış, dünyada dinlenme ülkeleri için olacak, genellikle yaklaşık 20 için 50 gün gelmesi. Gecikmeler meydana olasılığını gibi bizim kontrolümüz dışında, bazı parsel gecikebilir, muhtemelen alarak fazla 30 veya 50 gün gelmesi. 2. eğer acilen mal ihtiyacınız varsa , Lütfen tercih nakliye yöntemi EMS, DHL veya Fedex ve ekstra nakliye ücreti ödemek (5-10 gün size ulaşması). 3. Bizim fiyat vergiler dahil değildir, KDV, ya da diğer charges. Eğer ülkenin Gümrük toplar Gümrük vergileri, Gümrük ücreti ödemek gerekir.

renk Açık Yeşil, mixcolor, Turuncu, Kırmızı, Beyaz, Mavi, Yeşil, Siyah, Sarı, Mor, Pembe, Sky Blue
Model Numarası P1312
malzeme Lateks
Marka Adı EACH PARTY