₺8 109.52

Ucuz 4x230 W 16 Prizma Hareketli kafa Işık Osram 7R Gobo noktasal ışın demeti DJ Sahne Parti Bar Pub, Yüksek Kalite 4x230 W 16 Prizma Hareketli kafa Işık Osram 7R Gobo noktasal ışın demeti DJ Sahne Parti Bar Pub, Çin Sahne Aydınlatması Efekti Tedarikçiler

Not: Seçtiğiniz çin veya almanya tamam, tüm almanya depo gönderilen. 230 w 16 Prizma osram hareketli kafa sahne ışık proje büyülü görüntüleme keyfi için farklı ışın etkileri. kontrol edebilirsiniz üzerinden lamba dmx512, master-slave, sync ses, lcd ekran veya sadece izin döndür otomatik. Kiriş etkisi olabilir yaygın daha büyük ve daha büyük. Bu gerçekten bir-olmalıdır için balo salonu, ktv, parti veya diğer eğlenceli yerlerde.
Özellikleri: 16 DMX kanallar Sessiz hayranları soğutma Mekanik çok adım odak Uzaktan sıfırlama fonksiyonu Kendinden resetlenebilen therme-sigorta Için orijinal osram 7R 230 w lamba Aydınlatma stok boyutu Akıllı kontrol paneli ile lcd dokunmatik ekran Makro-fonksiyonu için dönen gobo/dönen prizma kombinasyonları Siyah dışarı iken işık başkanı hareketli veya gobo renk değiştirme Tüm lensler anti-yansıma kaplı Odak DMX mekanizasyon aracılığıyla kontrol edilebilir Önceden programlanmış değiştirilebilir veya stokastik ızgara darbe etkisi 9 yüksek kaliteli step-motorlar için pürüzsüz hareketi Yüksek ışık verimliliği parabolik ayna ve çift kondenser sistemi Tek renk tekerleği ile farklı renk yedi çeşit art zamanlı filtreler artı beyaz Bir altı dönen metal gobos ile gobo tekerlek ve bir cam gobo, dönen gobo dönebilir 360 derece Kombine deklanşör/dimmer ünitesi izin çok pürüzsüz karartma ve strobe etkisi 1-10 flaş/ikinci Adresleme, özel fonksiyonlar ayarı, etkileri kalibrasyon üzerinden kontrol paneli ile lcd dokunmatik ekran. Okuma armatür ve lamba kullanım, alma DMX değerleri, sıcaklık, vb

öğe Türü Stage Lighting Effect
fırsat Profesyonel Sahne & DJ
stil DMX Sahne Işık