Ucuz Doğal Pro Saf Çıplak 12 ml Pürüzsüz Yüz Baz Makyaj Astar Vakfı Nemlendirici Krem Göz Farı Astar Jel Kozmetik, Yüksek Kalite Doğal Pro Saf Çıplak 12 ml Pürüzsüz Yüz Baz Makyaj Astar Vakfı Nemlendirici Krem Göz Farı Astar Jel Kozmetik, Çin Astar Tedarikçiler

Su geçirmez/Su-Dayanıklı, Uzun ömürlü, Kapatıcı, Besleyici, Giymek kolay Model Numarası: Makyaj Yüz Bankası Astar Formülasyon: Diğer Güneş kremi: Hayır NET AĞıRLıK: 2 ml Boyutu: Tam Boyut Madde: rganic Maddeler Ağırlık: yaklaşık 45g Uygun: Tüm Cilt Tipleri Feature1: Vakıf Astar Feature2: Makyaj Bankası Yüz Başbakan RFeature3: yüz astar Feature4: makyaj astar Feature5: Nemlendirici Feature6: Yağ Kontrolü Feature7: makyaj güzellik aracı Feature8: Sıvı Kozmetik toolPackage: 1 Pcs Ürün Açıklaması

tip Makeup Primer
yarar Besleyici,Yağ kontrol,Kapatıcı,Su geçirmez / Suya Dayanıklı,Nemlendirici,Uzun ömürlü,Giyim Kolay
ağırlık about 45g
Güneş kremi Hayır