Ucuz Noel ağacı hediye kardan adam baskılı parti elbise kadınlar 2018 Elegante Vintage noel elbise seksi Halter kolsuz Vestidos Robe, Yüksek Kalite Noel ağacı hediye kardan adam baskılı parti elbise kadınlar 2018 Elegante Vintage noel elbise seksi Halter kolsuz Vestidos Robe, Çin Elbiseler Tedarikçiler

USD 18.46 /Adet USD 16.20 /Adet USD 27.66 /Adet USD 28.88 /Adet USD 27.38 /Adet USD 35.85 /Adet USD 20.75 /Adet USD 30.15 /Adet USD 28.70 /Adet USD 23.82 /Adet
Ürün bilgileri:
Kumaş adı: karışımlı kumaş ana kumaş kompozisyon: Polyester
Renk: resim olarak
Boyutu: S, M, L, XL, 2XL
Yaka tipi: Halter
Popüler elemanları: noel ağacı hediye kardan adam baskılı
Özellikleri:
Kadın Hepburn tarzı o-boyun kolsuz Retro seksi Halter tüp en noel gökkuşağı baskı birleşiyor bel zayıflama Flare elbise karışımlı kumaş yapılmış rahat hissediyor ve zarif. Bu basit ve narin. Bu günlük randevuları ve partiler için mükemmel bir sürümü tipi olduğunu.
Ambalaj listesi:
1 * kadın noel parti elbise
1. WORLDWIDE nakliye. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO) 2. Sonra zamanında işlenmiş siparişler ödeme verification.3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi nakliye address4. maç gerekir Servİs transİt zaman taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından. Transit süreleri, özellikle tatil sırasında season.5. Eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Hedefimiz müşteri memnuniyeti! 6. Nedeniyle stok durumu ve zaman farklılıkları, için ilk mevcut depo öğeyi gemi için hızlı teslimat.

boyut S, M, L, XL, XXL
cinsiyet Kadınlar