Ucuz Karikatür Büyük balık küçük balık Çıkarılabilir Çıkartması Yatak Odası Oturma Odası Banyo Su Geçirmez duvar çıkartmaları Ev DecorMural, Yüksek Kalite Karikatür Büyük balık küçük balık Çıkarılabilir Çıkartması Yatak Odası Oturma Odası Banyo Su Geçirmez duvar çıkartmaları Ev DecorMural, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler

Malzeme: PVC
Ürün boyutu: Yaklaşık 40*60 cm
Dönüşüm: 1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.3937 inç
Yeniden kullanılabilir ve çıkarılabilir Duvar çıkartmaları. Için Gerek Transferi Film-Sadece Soyma ve Sticker
Resimler biraz değişir gerçek öğeden dolayı aydınlatma, ve anlamak lütfen renk küçük bir fark olabilir nedeniyle kişisel duygu.
Çıkartmalar koyabilirsiniz kendi sırayla ne olursa olsun.
Etiket yerleştirilebilir duvar, buzdolabı, kiremit ve herhangi bir diğer sert yüzey yerlerde. size bir ile hafifçe kaldırabilir sharp bıçak gibi ve başka bir yere sopa, düzgün birçok kez kullanılabilir için kullanılabilir.
Paketi Dahil : 1x Duvar sticker
Dikkat: Emin olmak gerekir yüzey temiz ve kuru sopa önce bu. Herhangi bir yağlı kir veya su etiket mükemmellik etkileyecektir. Bazen bazı kabarcıklar görünür büyük çıkartmalar, bu durumda lütfen, kabarcık veya sadece pin bu. Zaman duvar ıslak nedeniyle bazı beklenmedik nedenlerle, bu olabilir var kötü etkiler etiket üzerinde, bu durumda lütfen kuru duvar ve sticker bir hava körüğü ile ya da sadece tekrar sopa zaman duvar kuru olduğunu.

sınıflandırma Çini için,Buzdolabı için,mobilya çıkartmalar,pencere etiketleri,Wall
Model Numarası 6225
Marka Adı heatboywade