Ucuz 5 adet Gül Altın Yıldız Sayısı 1 Folyo Balonlar Bebek Duş Düğün Yıldönümü Dekorasyon DIY 1st Doğum Günü Parti Malzemeleri Oyuncaklar, Yüksek Kalite 5 adet Gül Altın Yıldız Sayısı 1 Folyo Balonlar Bebek Duş Düğün Yıldönümü Dekorasyon DIY 1st Doğum Günü Parti Malzemeleri Oyuncaklar, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

boyutu: yıldız Folyo Balonlar: 18 inç, numarası Balonlar: 32 inç renk: gül, altın, gümüş malzemeler: folyo paketi: 5 adet şunlardır: 1) 1 adet 32 inç gül altın numarası " 1 " 4 adet 18 inç altın yıldız gül & #65286; 2) 1 adet 32 inç altın numarası " 1 " 4 adet 18 inç altın yıldız & #65286; 3) 1 adet 32 inç gümüş numarası " 1 " 4 adet 18 inç gümüş yıldız dönüşüm: 1 cm = 0.3937 inç 1 inç = 2.54 cm giderken tutmak için Düğün/Doğum Günü Partisi/Bebek duş/Gelin Duş/Dinner Party. 1). sizin tatmin edici bizim tek peşinde olduğunu. görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.
2). pls lütfen bize olumlu geribildirim satın alma ile memnun olduğunuzda.
3). Pls çekinmeyin senin satın memnun iseniz bizimle irtibata, biz sizinle tüm sorunları çözebiliriz.

Şekil Tarzı Numarası
Marka Adı FONBALLOON PARTY