Ucuz BESCONE Hakiki Deri Kadın Pompalar Ince Topuk Çalışma Parti Lady Pompalar Sivri Burun Moda 5.5 cm Yüksek Topuk Seksi Kadın ayakkabı A65, Yüksek Kalite BESCONE Hakiki Deri Kadın Pompalar Ince Topuk Çalışma Parti Lady Pompalar Sivri Burun Moda 5.5 cm Yüksek Topuk Seksi Kadın ayakkabı A65, Çin Kadın Pompaları Tedarikçiler

BESCONE Hakiki Deri Kadın Pompalar Ince Topuk Çalışma Parti Lady Pompalar Sivri Burun Moda 5.5 cm Yüksek Topuk Seksi Kadın ayakkabı A65 Marka adı: Bescone Boyutu: Euro boyutu 35 # için 41 # Topuk yüksekliği: 5.5 cm Taban malzeme: Kauçuk Astar: domuz derisi (hakiki deri) Astarı malzemesi: sentetik (hakiki deri)
Üst malzeme: koyun derisi (hakiki deri)
Sivri burun Modifikasyon ayak tipi, Daha zarif ve olgun,
Üst malzeme: Koyun Derisi, kolay temiz
Topuk yüksekliği 5.5 cm
Yürüyüş yorgun değil olsun, zarif tüm gün
Astarı malzeme: Sentetik, Nefes ve ter-emici.
ÇALıŞMA SÜRESI: 9:00-18:00 (Pekin zaman) Gemi hafta içi tatil günleri hariç Tatillerde, teslimat en yakın ertelendi hafta içi. BILGI NAKLIYE: Biz genellikle Çin ile ücretsiz kargo. Diğer hızlı sevkiyat gerekiyorsa, lütfen sipariş zaman sevkiyat yöntemi seçin. Yük otomatik olarak hesaplanır. Biz 5-7 iş günü içinde mal gemi olacak. RENK HAKKıNDA: Biz ödemek istiyoruz dikkat renk monitör görmek, zaman görüntüleme katalog Bizim mağaza, mal kendilerini biraz farklı olabilir, ama en sık sık bu farkı önemsiz olduğunu. MÜŞTERI GERIBILDIRIM: Bizim ürünleri ile memnun değilseniz ve geri dönmek istiyorsanız, lütfen dönüş mal 7 gün aldıktan sonra. navlun toplamak olmalıdır alıcı tarafından, mal aldığınız gibi durumda olmalıdır. ve biz de size öneri vermek yapmak için en iyi çözüm. DÖNÜŞ: Bizim ürünleri ile memnun değilseniz veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. biz size en iyi çözümü verecek. Bizim ürünleri ile memnun iseniz, hizmetleri ve teslimat hızı, bize bırakmak çekinmeyin lütfen 5 yıldız geribildirim.

Ayakkabı Boyutu 5.5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9, 9.5
cinsiyet Kadınlar
öğe Türü Pompalar
Model Numarası A65