Ucuz Afrika Hindistan Kadın Yüzük Moda Altın Takı Vintage Alyans Kadınlar Için Doğum Günü Hediyeleri, Yüksek Kalite Afrika Hindistan Kadın Yüzük Moda Altın Takı Vintage Alyans Kadınlar Için Doğum Günü Hediyeleri, Çin Düğün Bantları Tedarikçiler

afrika Hindistan Kadın Yüzük Moda Altın Takı Vintage Alyans Kadınlar Için Doğum Günü Hediyeleri sipariş karıştırabilirsiniz Minmum sipariş > 5 $ sipariş , Çin Post Hava Posta VEYA Epacket tarafından ücretsiz Kargo Order≥ 500 $ , Express tarafından ücretsiz nakliye. (Uzaktan Ülke Hariç) ürün detay: kargo: Ücretsiz nakliye Çin Post Air Mail VEYA Epacket genellikle 7-30 gün görüşleri: ürün sıkıntısı veya demaged pls zamanında bize ulaşın ambalaj: Opp Torba ve karton kutu ile dolu kabarcık özelliği: 1.100% Brand New ve Yüksek Kalite. 2. Malzeme: Pirinç 3. Occasion: Yıldönümü, nişan, hediye, parti 4. Package: Opp çanta 5. Stok: stokta öğe 6. Nikel ücretsiz ve kurşunsuz. 7. Avrupa standardı karşılamak 1) Biz alipay, batı Birliği, TT. tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen.

öğe Türü Yüzükler
İnce veya Moda Moda