Ucuz Kalp Tasarım hediye yüzük Kutusu ile Gül Düğün Yüzük Yastık Düğün Halka Yastık Kutusu Asılı Rhinestones Düğün Süslemeleri için, Yüksek Kalite Kalp Tasarım hediye yüzük Kutusu ile Gül Düğün Yüzük Yastık Düğün Halka Yastık Kutusu Asılı Rhinestones Düğün Süslemeleri için, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler

Açıklama:
Renk: resim olarak
Tema: Ev, Bahçe
Net Ağırlık: 0.05 kg
Ürün boyutu: 19*18*8 cm
Süreç: El Yapımı
Ambalaj: OPP TORBA
Malzeme: köpük + şerit + rhinestone
Özellikleri:
1. halka yastık bir Batı-tarzı kilise düğün geliyor. Bu taşımak için kullanılan ve gelin ve damat düğün jeton geçmek ---- yüzük. Değil sadece yüzükler tamamen görüntülenen töreni, ama aynı zamanda odası.
2. tasarım: Kalp şekli ile zarif saten çiçek, güzel ve moda, sizin düğün için farklı bir duygu vermek.
3. amaçlar: Bizim yüzük taşıyıcı yastık düğün töreni için mükemmel olduğunu, sizin için güzel bir eşliğinde yapabilirsiniz yüzükler.
4. batı-tarzı düğün yüzük yastık ile, yüksek dereceli çevre dostu köpük, solmaz, hiçbir koku, kıdemli saten el-dekore, kir, dayanıklı, yeniden kullanılabilir, düğün yüzük göndermek sonra düğün da iyi bir el sanatları, süsler.

Marka Adı Mosoon Dreamer
Model Numarası Ring Pillow
is_customized Hayır
model Yürek