Ucuz Yaratıcı el yapımı Dream Catcher kolye Retro içi boş rüzgar çanları duvar asılı dekorasyon düğün parti süsleme, Yüksek Kalite Yaratıcı el yapımı Dream Catcher kolye Retro içi boş rüzgar çanları duvar asılı dekorasyon düğün parti süsleme, Çin Rüzgar Çanları & Asılı Süslemeleri Tedarikçiler

Bu öğeyi isterseniz, lütfen eklemek "İstek listesi", bizim mağaza isterseniz, ekleyin lütfen "mağaza listesine", eğer herhangi bir soru, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, biz hemen sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. çok teşekkür ederim!!!
Açıklama: Malzeme: Demir halka, yapay çiçek, ahşap boncuk, tüy Renk: gösterisi olarak Anlamlı: asılı rüya catcher windows üzerinde, kabus deliklerden geçmek ve pencereden dışarı ve uyku kişi olacak iyi rüyalar, aileniz ya da arkadaşlarınızla korusun olabilir güvenli, sağlıklı ve mutlu Boho chic ve çingene: Bohemian ve yerli amerikan tarzı Harika dekorasyon: rüya catcher için harika dekorasyon araba, yatak odası, oturma odası veya yurt Kullanımı: ev duvar asılı dekor Yüksek kaliteli ve hafif

malzeme Tekstil ve Kumaş
tema Kostüm