Ucuz NK 2019 Yeni Bebek Elbise Için Güzel El Yapımı Parti ClothesTop Moda Elbise Barbie Asil Bebek En Iyi Çocuk Girls'Gift 028A, Yüksek Kalite NK 2019 Yeni Bebek Elbise Için Güzel El Yapımı Parti ClothesTop Moda Elbise Barbie Asil Bebek En Iyi Çocuk Girls'Gift 028A, Çin Bebek Aksesuarları Tedarikçiler

Daha fazla ürün istiyorsanız, pls Tıklayın , , ,
Elbise orijinal Barbiee elbise, kaliteli. Kesme ve VELCRO olarak değil Orijinal olarak iyi elbise, Pls bir sipariş önce kabul emin olun!!!
Paket İçeriği: Bir Adet En Yeni En Moda Bebek Elbise Barbie bebek için
( Bebek dahil değil ve diğer aksesuarları )
Şartname: Fit Için Barbie bebek/FR Bebek/Kurhn bebek/ Bağbozumu Bebek /Ve diğer 28 CM-30 CM Bebek (11.0 "-11.8"). Miktar: Bir Set giysi Renk: Resim gösterildiği gibi aynı Paket: Opp çanta
Notlar:
1. Kalite lojistik:
Küçük mağaza ücretsiz nakliye yolu vardır sıradan paket akışı, olamaz izlenebilmektedir. Daha iyi bir alışveriş deneyimi getirmek için, umut alıcılar seçin kayıtlı lojistik, daha verimli ve daha güvenli, izlenebilir, veya siparişler için daha fazla $7 kayıtlı lojistik tarafından yapılabilir.

renk Not Include Doll
öğe Türü Doll Accessories