Ucuz Artı Boyutu XXL Kadınlar Seksi Deri Lateks Gotik Oyuncak Iç Çamaşırı gece kulübü kostüm Esaret Catsuit Erotik Hizmetçi Kutup Dans Clubwear, Yüksek Kalite Artı Boyutu XXL Kadınlar Seksi Deri Lateks Gotik Oyuncak Iç Çamaşırı gece kulübü kostüm Esaret Catsuit Erotik Hizmetçi Kutup Dans Clubwear, Çin teddies ve bodysuits Tedarikçiler

Artı boyutu XXL kadınlar seksi deri lateks gotik Teddy Lingerie gece kulübü kostüm esaret Erotic erotik hizmetçi kutup dans Clubwear
Kalite en iyi hizmeti ile ilk. Müşterilerin hepsi bizim dostlarımız.
Moda tasarımı, % 100% yepyeni, yüksek kalite!
Renkli : Siyah Boyut: M L XL, XXL Malzeme: Polyester, Spandex Stil: Kulüp, Bar, gece kulübü 1 inç = 2.54 cm Herhangi bir soru için, herhangi bir zamanda satışlarımızla irtibata geçiniz, size geri döneceğiz!
Manuel ölçüme göre 2-3% fark vardır.
Öğeyi satın almadan önce lütfen ölçüm tablosunu dikkatlice kontrol edin.
Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.
Resim Gösterisi
Daha yeni öğe lütfen içine alın: Not Alıcılar, ihtiyaç duydukları herhangi bir sigortadan sorumludur. 1. bazı ülkelerde yerel vergiler ve ithalat vergileri oluşabilir ve gösterilen miktarlara dahil değildir. Sevkiyat alıcı veya alıcı tüm bu tür vergi ve vergileri sorumludur. şüphe halinde, sipariş vermeden önce ülkenizin gümrük ofisi ile kontrol edin. 2. sipariş verginizi ithalat üzerine daha az veya ücretsiz almanızı sağlamak için, daha düşük bir değere sahip bir hediye veya numune olarak ilan edeceğiz. Ödeme 1) tam ödeme siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır. 2) alıcı kendi ülke tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur. Nakliye bildirimi 1. her sipariş ödeme sonra ~ 6 gün within2 sevk edilecektir (tatil ve stok durumu dışında). 2. biz çin sonrası hava posta yoluyla öğeleri gemi olacak. Başka hızlı bir express se ihtiyacınız varsa bana e-posta gönderebilir veya çevrimiçi olarak bildirebilirsiniz. 3. lütfen teslim süresi içinde alaif zamanı uzatmamızı isteyin. 4. biz adresinize ürün gemi olacak, lütfen teslimat adresinin doğru olduğundan ve ödeme yapmadan önce ulaşılabilir olduğundan emin olun. Iade Politikası 1. bunu aldığınızda mallardan memnun değilseniz. Lütfen bizimle iletişime geçin ve değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin. Malları iade ederseniz, iade navlunu ödemelisiniz. Alıcı diğer tüm nakliye ücretleri sorumludur. 2. kusurlu bir mal alırsanız, bir sonraki siparişinizde yedek olarak size yeni bir tane vereceğiz. 3. lütfen dikkat: kullanımdan sonra veya su hasarı sonucu hasar için herhangi bir ürünü kapsamaz. 4. bazı sorunlar varsa, lütfen öncelikle iletişime geçin, makul bir şekilde çözeceğiz. Şirketiniz için şimdiden teşekkürler. Geribildirim 1. görüşleriniz bizim için gerçekten önemlidir; ürün veya hizmetten memnun kaldıysanız lütfen büyük geri bildirim bırakmak için birkaç saniye bekleyin. 2. sipariş bittiğinde tüm alıcıya olumlu geribildirim bırakacağız ve mallar ile herhangi bir sorun varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. 3. nötr (3 yıldız) veya negatif (1-2 yıldız) geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın. Teşekkür ederim! SSS 1. ithalat tarifeleri ödemek zorunda mıyım? Tarife sonuçlanmışsa, ülkenizin ithalat ve ihracat politikalarına bağlıdır, alıcı tarafından ödenmesi gerekir. Küçük tarifeler ödemeniz için düşük bir değer beyan ederiz. 2. mağazanızda ihtiyacım olan ürünü bulamıyorum, nasıl yapmalıyım? Lütfen endişelenme. Çünkü birçok ürünümüz henüz web sitesinde listelenmiyor.

boyut M, XL, XXL
öğe Türü tek parça iç çamaşırı
malzeme Polyester,Spandex
Müstehcen Resim Hayır