Ucuz Şifa kristal kırmızı kolye kolye doğal Jasper abartı kadınlar uzun zincir parti halat zincir geometrik taş boncuk takı, Yüksek Kalite Şifa kristal kırmızı kolye kolye doğal Jasper abartı kadınlar uzun zincir parti halat zincir geometrik taş boncuk takı, Çin Kolye Tedarikçiler

Kolye malzeme: kırmızı akik Ürün kalitesi: doğal sınıf bir Menşe ülke: brezilya Kolye uzunluğu: 65 cm Kolye çapı: 4 cm * 6 cm Ürün ağırlığı: 50g Hediye: takı çantası Özellikleri Destek yerel denetimler her yerde. Malzeme: doğal kristal Boyutu: resimde görüntülenen, lütfen not Amaçlar: nişan/yıldönümü/parti/hediye Durum: % 100% yeni, mükemmel işçilik Not: satın 2 olsun, daha iyi bir fiyat alacak, bir deneyin, teşekkür ederim!
Bu ürün doğal cevher malzeme, bu renk, pamuk, buz çatlak, çukur ve tiny eziyet aksilik, tek inciler boyutu bazı farklılıklar olacaktır, umursamıyorum lütfen, çünkü dünya mükemmel değil kristal.

İnce veya Moda Ince
öğe Türü Kolye