Way El Yapımı Sequins Dantel Kumaş 3D Ile Fransız Dantel Kumaş Püskül Dikiş Malzemeleri Için Elbise Moda Düğün Parti Dantel

Ucuz Bestway El Yapımı Sequins Dantel Kumaş 3D Ile Fransız Dantel Kumaş Püskül Dikiş Malzemeleri Için Elbise Moda Düğün Parti Dantel, Yüksek Kalite Bestway El Yapımı Sequins Dantel Kumaş 3D Ile Fransız Dantel Kumaş Püskül Dikiş Malzemeleri Için Elbise Moda Düğün Parti Dantel, Çin Dantel Tedarikçiler

【Length】180 inç (5 metre)
【Width】51-52 inç
【Material】100% Polyester
【Multi-function】Dresses, Etek, Şal, Eşarp, Masa Örtüleri, Perdeler, Ev dekorasyon
【Occasion】Fashion Giyim, Düğün, Parti, vb.
Ödeme
Biz sadece kabul Kredi kartı, Western union, Banka havalesi, Paypal, MoneyGram. Nakliye DHL/TNT, içinde parsel alabilirsiniz 3-10 iş günü Notlar: 1. genellikle biz en iyi ekspres, bazen biz lojistik seçin sizinkinden farklı yapmak. Ama merak etmeyin lütfen, biz biz lojistik değiştirmek önce size bir mesaj göndereceğiz. 2. eğer adres uzak bölgelere, biz değişecek Lojistik Sizin için ve size bir mesaj göndereceğiz, fark lütfen Karaovadernegi.com Mesajlar. Iade ve iade 1. iade veya değiştirme isteği mevcut sadece 1 hafta içinde istekleri sonra öğe alınan ve alınan öğe dönmeden olarak alınan aynı durumda. 2. bir dönüş yetki istemek için lütfen bize ulaşın. Adınız, ihale numarası ve dönüş nedeni mesaj dahil edilmelidir. Tüm öğeler orijinal ambalaj malzemeleri. Dikkat: Bazı ülkeler belki Gümrük Vergisi şarj ve alıcı tarafından ödenmesi gerekmektedir. Alıcı net değil gümrük ve parsel dönüş izin, biz ödeme iade. Geribildirim

Ürün Tipi Dantel
teknik İşlemeli