Ucuz Çocuk odası duvar asılı dekoratif bez zanaat sevimli tavşan tavşan anahtarlık doğum günü hediyesi arkadaş tavşan bebek beşik için kolye, Yüksek Kalite Çocuk odası duvar asılı dekoratif bez zanaat sevimli tavşan tavşan anahtarlık doğum günü hediyesi arkadaş tavşan bebek beşik için kolye, Çin Rüzgar Çanları & Asılı Süslemeleri Tedarikçiler

Ürün malzeme: keten Ürün tarzı: kore versiyonu Ürün özellikleri: 16 için 18 cm
Ayrıca takip bizim mağaza VIP olarak olmak var, sadece alt tıklayınız "takip", bizim mağaza baş. Daha sonra fiyat daha iyi olurdu, ve biz promosyon zaman mesaj alacak.
Nakliye
1. tüm öğeler 7 iş günü içinde havayolu ile gönderilecektir ödeme temizlenir sonra emanet.
2. hafta sonu ve çin tatil üzerinde mal göndermek değil.
3. yoksa makul zaman çerçevesi içinde ürün, lütfen bana ulaşın, ben sorunları çözmek için yardımcı olacaktır.
4. nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur. biz göre ulaşım modu ayarlamak satın alma miktarı, ama zaman içinde ulaşım sınırlamaları.
5. kendi favori kurye varsa, lütfen bana ulaşın.
Geribildirim 1. biz başarılı olmak için müşteri memnuniyeti bağlıdır. bu nedenle, geribildirim son derece önemlidir. 2. bizim öğeler memnun iseniz, bize aktif geribildirim bırakın lütfen, 5 yıldız en iyi, teşekkür ederim. 3. nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın. biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

Marka Adı Wave Risk
malzeme Tekstil ve Kumaş