Ucuz Basit Suluboya Kuş Berhad minder örtüsü 45*45 CM 30*50 CM Ağaç Dalları Tropikal Oturma Odası Kanepe Araba dekor Yastık kılıfı, Yüksek Kalite Basit Suluboya Kuş Berhad minder örtüsü 45*45 CM 30*50 CM Ağaç Dalları Tropikal Oturma Odası Kanepe Araba dekor Yastık kılıfı, Çin Minder Örtüsü Tedarikçiler

1. yastık örtüsü tek taraflı baskı olduğunu, arka Bej 2. minder boyutu 45 CM x 45 CM (El yapımı için 1 2 cm hata) 3. alt tarafı üzerinde görünmez fermuar Yastık koy 4. renk taze tutmak için, bu eklemek daha iyi tuz su sizin için ilk yıkama. 5. malzeme: Polyester Keten (Biz küçük bir sır var, biz DIY.)
Ürün Resimleri Ayrıntıları
Lütfen not: 1. renk taze tutmak için, bu eklemek daha iyi tuz su sizin için ilk yıkama. 2. biz genellikle gemi içinde 3 gün. (tatil Hariç) 3. her şey bizimle irtibata geçebilirsiniz, eğer mal veya mal almadım sorun vardır. anlaşmazlıkları ve kötü değerlendirmeleri sormayın lütfen. biz sizin için sorunu çözecektir. Bize 5 yıldız lütfen, çok teşekkür ederim!

boyut 45x45cm, 30x50cm
stil Düz