Ucuz 20 adet/takım Bebek Duş Kek Topper Erkek Kız Vaftiz Doğum Günü Parti Dekorasyon Çocuk Çocuk Favor Kek Dekorasyon Malzemeleri, Yüksek Kalite 20 adet/takım Bebek Duş Kek Topper Erkek Kız Vaftiz Doğum Günü Parti Dekorasyon Çocuk Çocuk Favor Kek Dekorasyon Malzemeleri, Çin Pasta dekorasyon Malzemeleri Tedarikçiler

Boyut (yaklaşık): her 9 cm
Renk: resim gösterildiği Gibi
Kullanımı: Herhangi Bir parti masa, şeker büfesi, düğün doğum günü, bebek duş, graduction, tatil ve günlük kutlamalar
* Biz genellikle gemi yolu bağlıdır sipariş miktarı: Çin Sonrası Hava Posta yoluyla gemi daha sipariş $5 Karaovadernegi.com üzerinden gemi Tasarrufu Kargo eğer sipariş fazla 2 $ (sadece Rus Federatior, Belarus ve İspanya) Üzerinden gemi Çin Post Olağan Küçük Paket Artı daha az sipariş $5 Eğer sipariş daha fazla $100, biz genellikle ticari kurye teslimat (SPSR, e-EMS, DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS, vb) * Bizim mağaza numune siparişlerini sevk söz veriyorum 24-72 saat. (hariç Tatil) onay alındıktan sonra alıcılar ödeme Karaovadernegi.com siparişler için. * 72 Saat kuralı sadece küçük siparişler için uygulanabilir ve karışık siparişler için uzun kurşun zaman almak hazırlamak ürünleri ve bu nedenle bu kural altında kapak değil. * Biz alipay ile kabul, Tüm kredi kartları, Banka Havalesi vb. * Tam ödeme içinde 19 gün yerleştirerek sipariş. * Öğeler için ödenen fiyat herhangi bir gümrük vergisi hariç. Biz hedef ülkelerdeki herhangi bir görevleri. * Bizim mal memnun değilseniz, ilk bizimle irtibata geçiniz. Biz yeniden veya iade kez size tüm talebi karşılamak için. Değil açık anlaşmazlık lütfen önce iletişim. * Bizim çalışma yapmak için her alıcı tatmin her mal ve biz gelecekte daha fazla iş yapmak * Bizim öğeler 100% hakiki ve yüksek kalite. biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve % 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.

fırsat Yıldönümü,düğün,parti,Birthday Party,Düğün & Nişan,Aziz Patrick Günü
model Boy & Girl,Cartoon Figure
Marka Adı YONGSNOW
malzeme mukavva