Ucuz Mini LED Kablosuz Gece Işık Hareket Sensörü lambası AAA akülü Duvar Acil Merdiven Yatak Odası için aydınlatma pili powered, Yüksek Kalite Mini LED Kablosuz Gece Işık Hareket Sensörü lambası AAA akülü Duvar Acil Merdiven Yatak Odası için aydınlatma pili-powered, Çin Gece Işıkları Tedarikçiler

Şartname: Etkisi Modu: Çift-pencere kızılötesi sensörler Etkisi Kontrolü: Işık sensörü ve Hareket sensörü Sensör Hassasiyeti Mesafesi: Yaklaşık 3 Metre Sensör Hassasiyeti Açısı: 120 ° Led ışık Renk: Beyaz Renk: Mavi/Beyaz/Siyah/Pembe Bekleme Akımı: 70mA Mevcut çalışma: 100mA Gecikme Süresi: 20 saniye Zaman aralığı: 5-7 saniye Öz-Test Süresi: 60 saniye Ürün Boyutu: 7*7*2.4 cm 3 x AAA pil tarafından desteklenmektedir (dahil Değildir) Kullanım için uygun evler, dolap, mutfak, merdiven, kamp çadırları, açık veya her yerde eğer gibi veya anyplaces hangi ışık gerekir Paket: 1 adet led nightlight

Renk Yayan White
Size D70mm*H23mm
Sense distance 3Meters
Sensor angle 120 degrees
Power source 3PCS AAA battery (Not included)