Ucuz Yuvarlak termometre higrometre kamp ekipmanları aracı aksesuarları açık spor alet açık havada, Yüksek Kalite Yuvarlak termometre higrometre kamp ekipmanları aracı aksesuarları açık spor alet açık havada, Çin Açık Araçları Tedarikçiler

Boyutu: 45*15.5mm 1. fonksiyonu genel bakış: 1. lcd ekran 2. nem ölçüm aralığı 10%-99% 3. nem göstergesi çözünürlük 1% 4. nem örnekleme süresi 10 saniye (1 dakika) 5. nem ölçüm hassasiyeti ± 5% 6. Rated gerilim DC1.5v (1 LR44 veya AG13 düğme pil) 7. sıcaklık ölçüm aralığı-50 70 için 8. sıcaklık ölçüm doğruluk ± 1 derece (normal sıcaklık) 2. pil kurulum Ürünün geri için çevirin; Pil kapağını itin ok ile gösterilen yönde; Düğme koymak pil içine pil bölmesi 3. kurulum ve operasyon 1. gömülü kurulum Elektronik ürünleri hataları var, satın almayın yüksek gereksinimleri, ürün nem yaklaşık 5% pozitif ve negatif oda sıcaklığında, sıcaklık yaklaşık artı veya eksi 1 derece

Marka Adı Aolikes
tip Cep, çoklu araçları