Ucuz Karpuz Aydınlatma 10 LED Serin Dize Işıkları Düğün Bahçe Parti Bebek Çocuk Yatak Odası Dekorasyon Sıcak Tarzı, Yüksek Kalite Karpuz Aydınlatma 10 LED Serin Dize Işıkları Düğün Bahçe Parti Bebek Çocuk Yatak Odası Dekorasyon Sıcak Tarzı, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler

Şartname:
Malzeme: Plastik
Renk: Resim Olarak
Boyutu: 1 m 10 LED.
Tarzı: Karpuz LED Aydınlatma
Paket içeriği:
1 x led ışık (Pil dahil değil)
1. biz büyük bir şirket ve biz kalite kontrol her ürün için mağaza. ayrıca biz var bizim sanayi ve rekabetçi fiyat verebilir. (yüksek kaliteli Ürünler ile Reasonal Fiyat) 2. dilek listesinde emin Öğe, daha fazla indirim alabilirsiniz. her gün biz uptade yeni Özellikli Öğeleri için. 3. biz en düşük fiyat ile yeni öğeler için promosyon yapmak wil. Günlük sürprizler sürekli ...... 1. zaman paypmen confrimed olduğunu, Biz sipariş gemi olacak vaat gün (Normalde 3 gün) 2. biz declear olarak sipariş bir "HEDIYE" Veya "Örnek" avaoid için özel görev. Aynı zamanda daha fazla sipariş, biz düşük değeri sizin için. 3. nazik istediğiniz nakliye yöntemi seçin. Yoksa sipariş almak söz, Lütfen bize bir mesaj bırakın lütfen, biz sizin için serivce. Bu konuda endişe Değil yok. Eğer sipariş veya Somthing Çantası ile ne kalite, biz tam iade veya yeniden. Söz Söz olduğunu. 1. eğer öğeleri almak ve onunla memnun. Biz minnettar olacaktır eğer nakliye Hakkında iyi bir geribildirim bırakın bize yardımcı olabilir-Satıcı Hizmet- prodcuts Detay 2. eğer sipariş veya sipariş ile kötü bir şey olur. Nazik bize mesaj bırakın

fırsat Cinsiyet Reveal,düğün,Back To School,Birthday Party,parti,Çin Yeni Yılı,Paskalya,Çocuk Bayramı,Aziz Patrick Günü,Yıldönümü,Mardi Gras / Carnival
model gıda
Model Numarası Watermelon Lighting 10 LED Cool String Lights Wedding