Ucuz Yenilik ahşap top kapalı kolye aydınlatma armatürü armatür mutfak lamba yemek odası restoran Modern asılı lambaları ev Deco, Yüksek Kalite Yenilik ahşap top kapalı kolye aydınlatma armatürü armatür mutfak lamba yemek odası restoran Modern asılı lambaları ev Deco, Çin Kolye ışıkları Tedarikçiler

1 seçebilirsiniz kafa/3/6/10/16 kafaları
Malzeme: gerçek ahşap
Baz tipi: G4 (ampuller hariç)
Top çapı: 10 cm
Gerilim: 110-220 v
-|-_-|-
Biz bir Yıldırım fabrikada Guangzhou çin bulunan. Bizim şirket 2003 yılında kurulan, bizim şirket daha var 10 yıl ihracat deneyimleri . Biz mümkün müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını yanıt ve arzuları gelen çeşitli ülkeler. Bizim fiyat Değil geçen toptancı Olmaz var emin müşterilerimize bir fiyat orijinal arasında farklılıklar var. Biz sunuyoruz En düşük fiyat Müşterilerimize. Bizim fabrika üretim konusunda uzmanım Iskandinav tarzı ışıkları . Özellikle odaklanmak oluşturma Duvar lambası, kolye ışıkları ve tavan ışıkları
1. olun emin adres ve tam adı böylece doğru zaman içinde mal alabilir;
2. kez 2-7days içinde sevk tüm öğeler sipariş ödeme olmuştu confrimed, Ödediğiniz önce, er öğeyi almak olacaktır.

Marka Adı BRIDAY
Ampuller Dahil Hayır
Kurulum Türü Kordon Kolye
Güç Kaynağı AC