Ucuz 8 MEVSIM 30 Adet gümüş renk Rondelles Rhinestone Paspayı Boncuk 6mm Dia. (B01299), Yüksek Kalite 8 MEVSIM 30 Adet gümüş-renk Rondelles Rhinestone Paspayı Boncuk 6mm Dia. (B01299), Çin Boncuk Tedarikçiler

ücretsiz Kargo! 30 Adet Gümüş Kaplama Rondelles Rhinestone Paspayı Boncuk 6mm Dia. malzeme: bakır (Kurşun ve nikel ücretsiz) boyutu yaklaşık: 6mm dia.
delik boyutu: 1.5mm Kalınlığı: 3mm
dönüşüm: 1 inç = 25.4mm veya 1mm = 0.0393 inç renk gümüş Kaplama miktar sen liste fiyatı bu öğenin 30 alacak parça No. B01299 not.
Hakkımızda
bizim takı kaynağı yolculuk iş başladı 2001 , zaman sadece bizim takımda 2 üyeleri vardı. şimdi biz geliştirdik için fazla 300 çalışanı ile bir ekip asya , avrupa ve amerika . ve biz gurur boncuk ve takı Malzemeleri sağlamak için tüm dünyada müşterilerine. biz hala hatırlıyorum nasıl heyecan var biz bizim ilk sırasını 2001, hangi bize motive sizden her sipariş beslemek için.
verdik fırsatı dönüş olarak, bize biz Karaovadernegi.com bizim iş başlatmak bizim iyi ürün ve hizmeti sağlamak için daha fazla alıcı.

Model Numarası B01299
Ürün Şekli Yuvarlak
malzeme Maden
İnce veya Moda Moda