Ucuz Huitan Kokteyl Parti Yüzük ile Klasik Markiz Akrilik Kübik Zirkonya Sevgililer Hediye Düğün Yıldönümü Yüzükler Kadınlar için, Yüksek Kalite Huitan Kokteyl Parti Yüzük ile Klasik Markiz Akrilik Kübik Zirkonya Sevgililer Hediye Düğün Yıldönümü Yüzükler Kadınlar için, Çin Yüzükler Tedarikçiler

ÜRÜN BILGILERI MARKA: HUITAN MODEL NUMARASı: B2561 B2562 B2563 Malzeme: Pirinç, Akrilik, Kübik Zirkonya BOYUTU: #6 7 8 9 10; AĞıRLıK: Yaklaşık 3g DURUM: 100% Marka-yeni mükemmel zanaat PAKET İÇERIĞI: 1 pc yüzük, opp torba Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz 24 saat içinde cevap verecektir. TAKı BAKıM: * Eğer alerji var, giyen durdurmak. bu bir moda takı, gerçek değil saf altın/gümüş * Bu ürün tutmak ulaşamayacağı küçük çocuk. * Azaltmak için dokunmatik ter. * Takı çıkarmak banyo yaparken, yıkama. * Diğer takı ile karıştırma önlemek veya sert şeyler. * Sık sık temizleyin. * Örneğin daha ter veya banyo. ... Vb etkileyecek, renk değişimi. Gönderi: Biz ödeme onaylandıktan sonra 4 gün içinde ürün göndereceğiz. Karaovadernegi.com Standart Nakliye çoğu ülke için 15-60 gün. Toplu siparişler, biz ücretsiz düzenlemeleri FedEx, DHL veya UPS. Geribildirim: Lütfen negatif (1-2 yıldız) veya netural geribildirim (3 yıldız) bizimle başvurmadan önce. Sizin memnuniyetiniz bizim hedef! Olumsuz veya nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutum ve biz sorunu çözebilir emin olun negatif geribildirim ayrılmadan önce. Biz öğeleri gibi ve alışveriş keyfini ve de bize olumlu bir geribildirim umuyoruz. Teşekkür ederim! Ithalat vergisi: Vergiler ve harçlar madde fiyat ve nakliye ücretleri dahil değildir. eğer ülkenizde gümrük vergisi ödemek gerekiyorsa, bu sizin honor ve sorumluluk. Renk Uyuşmazlığı: Diğer bazı nedenlerle neden olabilir farklılıklar gibi monitör renk yansıma, aydınlatma, arka plan vb. Iade: Biz bizim her müşteri hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Biz 7 gün içinde iade için size iade onları aldıktan sonra, Kalite sorunları için. Tam bir geri ödeme verilecektir öğeleri kendi orijinal durumda. Hasarlı veya eksik bileşenleri iade edilmez. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur. Ürün alındıktan sonra, biz hemen size iade edeceğiz. Öğeleri dönmeden önce, almak emin olun bizim (satıcı) geri dönüş adresi, ve "hediye" yazınız teslim detay sayfasında.

Yüzük ölçüsü 6, 7, 8, 9, 10
İnce veya Moda Moda