Ucuz 1 pcs 18 inç Tebrikler Grad Folyo Balonlar Mezuniyet Balon Töreni Dekorasyon Malzemeleri Helyum Ballons helyum balonları Parti, Yüksek Kalite 1 pcs 18 inç Tebrikler Grad Folyo Balonlar Mezuniyet Balon Töreni Dekorasyon Malzemeleri Helyum Ballons helyum balonları Parti, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler

1 pcs/18 inç Tebrikler Grad folyo balonlar töreni malzemeleri helyum balonlar Dekorasyon Hava Balonlar Parti Balon
Malzeme: Folyo
Boyutu: 18 inç/45 cm
Ambalaj: 1 pc x Tebrikler Grad Folyo Balon
Kaydetti
1, balon enflasyon olmadan. Istiyorsanız Balon yüzer, lütfen helyum ile şişirmek.
2, rus müşteri Tam İngilizce adı bırakın lütfen.
Tüm siparişler aşağıda $7.00 yoluyla gönderilecektir çin post olağan küçük paket artı (takip numarası olmadan ve izleme bilgi), 39 sürebilir-75 gün teslim edilecek. Lütfen sabırlı olun parsel bekleyin.
Daha fazla siparişler $7.00 kayıtlı airmail yoluyla gönderilecektir (takip numarası ile). Uluslararası paketler için, sürebilir 20-60 gün teslim edilecek.

renk As the picture
Ballon Boyutu 18 inç