Ucuz 2 m 5 m LED Dize ışıkları Noel Yeni Yıl Için Parti Düğün Ev Dekorasyon Peri işıklar Pil Tatil Işık garlands Şerit, Yüksek Kalite 2 m 5 m LED Dize ışıkları Noel Yeni Yıl Için Parti Düğün Ev Dekorasyon Peri işıklar Pil Tatil Işık garlands Şerit, Çin Aydınlatma İpleri Tedarikçiler

Çelenk pamuk top ışık Şerit güneş pil kolye lamba peri ışıkları luces dekoratif açık çelenk pamuk top ışık Şerit güneş pil kolye lamba peri ışıkları luces dekoratif açık Aydınlatma güneş led Çelenk LED Noel lumiere focos led 220 v 110 v 12 v 5 v 4.5 v 6 v dış veranda dize ışıkları noel ışıkları LED Aydınlatma güneş enerji globe dize ışıkları luminaria Işıkları Noel süsler 2016 yeni güneş panelleri toptan Bahçe aydınlatma Tatil Chrismas ışıkları led dize pil 10 m beyaz sıcak beyaz mavi rgb sarı yeşil pembe mor kırmızı mikro led strln Led noel dekorasyon düğün parti Işıkları ve Aydınlatma Led Dize Işıklar Aydınlatma Strings Ev & Bahçe Aydınlatma strings Çiçek Yuvarlak yıldız van ayakkabı Yeni Ye Ürün No: LED Dize Işık rengi: Mavi/Beyaz/Sıcak Beyaz/RGB Güç: 3 adet AA Pil (Dahil Değildir) Anahtar tipi: Üç tip (Istikrarlı veya twinkle veya kapalı) LED miktarı: 2 m: 20led 5 m: 50LED Uzunluğu dize: 2 m 5 m Özellikleri: 1. süper parlak ve düşük güç tüketimi. 2. yarı iletken çip ışık, kırılma geçirmez ve sarsıntı geçirmez. 3. uzun ömrü: fazla 100000 saat. 4. güvenli ve çevre dostu, hiçbir radyasyon veya kirlilik unsurları. 5. uygun için Noel, düğün, sevgililer Günü, parti, pub, konser, moda gösterisi, vb. Aydınlatma güneş led Çelenk LED Noel lumiere focos led 220 v 110 v 12 v 5 v 4.5 v 6 v dış veranda dize ışıkları noel ışıkları

vat miktarı 2M 20LED, 5M 50LED
öğe Türü Boncuk
fiş tipi Hiçbiri
şekil Star
Marka Adı OSIDEN
Model Numarası led string battery
Güç Kaynağı DC
su geçirmez YES
gerilim 4.5V
Item Name LED String Battery Operated
Voltage 4.5V
Battery 3*AA Battery (Not Included )
Shape Star
Length 2M 5M