Ucuz Tam SquareRound toprak evren elmas boyama Işlemeli Elmas embroideryScience kurgu yıldızlararası serisi NMX, Yüksek Kalite Tam SquareRound toprak evren elmas boyama Işlemeli Elmas embroideryScience kurgu yıldızlararası serisi NMX, Çin Elmas Boyama Kanaviçe Tedarikçiler

konusu ürün girmek için aşağıdaki linke tıklayınız -Porduct adı: yeni nesil DIY elmas paiting --- rubik Küp elmas Boyama -özellik: yuvarlak elmas ; elmas kapak tuval komple , bu tam elmas nakış -malzeme: yeni nesil yuvarlak reçine Elmas 477 DMC Renkleri ile -ambalaj: renk Kutusu/Çantası -Multipurpose: Yatak odasında kullanılabilir, yemek Odası, banyo, Washroom, mutfak, çalışma, ev, ofis, otel, restoran ve Bar -süreci: yeni teknoloji, kare elmas ve diğer elmas ile farklı . bu son teknoloji hakkında elmas nakış bu resim tam nakış, tam matkap, 100% matkap, yuvarlak elmas kapak bütün resmi. büyük boyutlu daha!
Ambalaj hakkında
boyutu daha küçük 40x30 cm çanta tarafından gönderilen
boyutu daha büyük 40x30 cm kutusu tarafından gönderilen

boyut Square Drill 25x25, Square Drill 30x30, Square Drill 40x40, Square Drill 50x50, Square Drill 60x60, Square Drill 70x70, Square Drill 80x80, Square Drill 90x90, Square Drill 100x100, Round Drill 20x20, Round Drill 25x25, Round Drill 30x30, Round Drill 40x40, Round Drill 50x50, Round Drill 60x60, Round Drill 70x70, Round Drill 80x80, Round Drill 90x90, Round Drill 100x100, Square Drill 20x20